Werken bij

This page is also available in English

Leuk dat je als werkzoekende onze website bezoekt! De KSG is een prettige werkomgeving met betrokken personeelsleden. Nieuwe collega’s voelen zich snel thuis op onze school. Als docent maak je deel uit van een team en word je de eerste twee jaar begeleid door een coach/vakcollega. Vind jij het belangrijk om in je vak en als professional te groeien? Zoek je altijd naar verbetering voor de leerling en het onderwijs? Voel je je verantwoordelijk voor je eigen professionele ontwikkeling? Dan voel jij je bij ons thuis!

De KSG

De Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) is een openbare school voor (tweetalig) mavo, havo, vwo. De KSG is een wereldcollege. Leerlingen kijken over grenzen heen en verdiepen zich op de KSG in andere talen en culturen. Er is veel aandacht voor vaardigheden die een wereldburger nodig heeft in de wereld van vandaag én morgen. Bijvoorbeeld door de vakinhoud te verbinden met internationale thema’s. De KSG is ook een sportieve school: leerlingen kunnen examen doen in sport. De sfeer op school is veilig en prettig en leerlingen krijgen ruimte om te leren op de manier die bij hen past. Docenten hebben daarbij een coachende rol. Het motto van de school is: iedereen wil leren! 

Onbevoegd?

De KSG wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet en wel lesgevende ambities? Neem dan contact met ons op! We denken graag mee over de mogelijkheid voor een (maatwerk-) opleiding, de Lerarenbeurs en studieverlof.

Veluwse Onderwijsgroep

De KSG maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep, een door talent en ambitie gedreven organisatie. Bijna 2.000 medewerkers maken zich sterk voor kwalitatief en uitdagend onderwijs voor ruim 13.000 leerlingen.

Wij bieden je

  • Brede onderwijsorganisatie met mogelijkheid voor mobiliteit.
  • Verschillende scholen met eigen profiel.
  • Goede ondersteuning en begeleiding.
  • Eigen Academie met aantrekkelijk scholingsaanbod.
  • Ambitieuze bedrijfscultuur.

Ontwikkel jezelf!

Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen.

Vacatures

Bekijk hier de vacatures van de Veluwse Onderwijsgroep.