Home > Schoolgids > Onze school > Masterclasses

Masterclasses

Dit schooljaar zijn zijn er weer diverse masterclasses aangeboden. Er worden  masterclasses gegeven aan mavo 2, havo 4 en vwo 4. Het aanbod is  dit jaar erg divers en uitnodigend. Elke masterclass heeft op zijn manier toegevoegde waarde voor de leerling; voor nu en de toekomst. En dat is wat we willen op de KSG; de leerlingen voorbereiden op hun toekomst en hen zoveel mogelijk meegeven.

Ons aanbod  laat ons dit jaar zeker weer zien. Er zijn Masterclasses bij die bijdragen aan de duurzame school, aansloten bij sportactief, raakvlakken hadden met internationalisering, 21th century skills en design. Maar ook de praktijk kwam goed aan bod. Denk hierbij bv. aan het nut van een goede presentatie kunnen geven, je leert meer over de werking van je hersenen en je kunt o.a.leren hoe een goed debat gevoerd moet worden.

Hieronder een overzicht van de masterclasses die aangeboden worden.

havo en vwo
. Cambridge