Schoolgids

Huiswerkinstituut

In samenwerking met Studiekring biedt de KSG de mogelijkheid aan om op school huiswerkbegeleiding en bijles te volgen. Door de begeleiding van Studiekring kunnen we leerlingen ook na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof. Studiekring heeft nauw contact met alle mentoren en docenten op de KSG, begeleiders zijn daarom altijd goed op de hoogte van de situatie van elke leerling.

Huiswerkbegeleiding

Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? Huiswerkbegeleiding van Studiekring kan hierbij helpen. Uw kind volgt de huiswerkbegeleiding gewoon op de KSG. Studiekring werkt volgens de Leren Leren© -methode voor het verbeteren en aanleren van studievaardigheden. De begeleiding wordt verzorgd door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren.

Bijles

Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Studiekring biedt één-op-één bijles aan op de KSG voor het vak waar de leerling net iets meer moeite mee heeft! Een ervaren persoonlijke begeleider van Studiekring gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in zijn of haar eigen tempo. Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer helemaal bij met de rest van de klas.

Meer weten?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging of neem contact op met Wouter Beinema via [email protected].