Home > open dag

open dag

Zit je in groep 7 of 8? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar een school waar jij straks voortgezet onderwijs gaat volgen. Een school die bij jou past en waar jij je niet alleen optimaal ontwikkelt, maar waar je ook met heel veel plezier naartoe gaat.

Kennismakingsavonden
Woensdag 11 januari 2017 van 19.00 tot 20.30 uur organiseren wij een kennismakingsavond voor ouders en leerlingen die interesse hebben voor up2havo, havo en vwo.
Ben je geïnteresseerd in onze mavo of tweetalige opleiding dan zien we je graag op donderdag 12 januari 2017 om 19.00 tot 20.30 uur.

Open Dag op woensdag 1 februari 2017
Op woensdag 1 februari van 14.30 tot 19.30 uur organiseren wij een Open Dag. Dan kun je kijken hoe het er bij ons op school aan toe gaat en je kunt zelf ook meedoen met allerlei activiteiten. Klimmen op onze klimmuur bijvoorbeeld of proefjes doen bij scheikunde. Voel je vrij om ook vragen te stellen tijdens de Open Dag. Onze leraren en leerlingen beantwoorden ze graag voor je.

Open dag gemist?
Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze Open Dag te bezoeken, dan is er op woensdag 15 februari nog een extra informatiemoment voor ouders en leerlingen uit groep 8. Dit informatiemoment begint om 14.00 uur en is om 15.00 uur afgelopen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de heer De Waard, via het e-mailadres r.dewaard@ksg-apeldoorn.nl.

Heb je specifieke vragen over onze school? Dan kun je een e-mail sturen naar de heer De Waard, afdelingsleider vwo, via het e-mailadres r.dewaard@ksg-apeldoorn.nl.

  • tto-logo
  • ep-nuffic-logo
  • vignet-gezonde-school
  • Sportactieve-school_bordje_2014-2016-klein
  • basis-logo-zomerschool-2