Home > onderwijs > kennismaken met de KSG

kennismaken met de KSG

Zit je in groep 7 of 8? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar een school waar jij straks voortgezet onderwijs gaat volgen. Een school die bij jou past en waar jij je niet alleen optimaal ontwikkelt, maar waar je ook met heel veel plezier naartoe gaat.

Wij nodigen u/je dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen op de Koninklijke Scholengemeenschap.

Kennismakingsavonden
Op 11 januari 2017 is de kennismakingsavond voor up2havo /havo en vwo en op 12 januari 2017 is de kennismakingsavond voor de mavo en tweetalig vwo. Deze avonden zijn bedoeld voor ouders en leerlingen uit groep 7 en 8. De leerlingen volgen proeflesjes en de ouders ontvangen informatie over de school en de betreffende afdelingen. Beide avonden starten om 19.00 uur en zijn rond 20.30 uur afgelopen.

Open dag 
Op woensdag 1 februari 2017 van 14.30 tot 19.30 uur organiseren wij een open dag. Dan kun je kijken hoe het er bij ons op school aan toe gaat en je kunt zelf ook meedoen met allerlei activiteiten. Klimmen op onze klimmuur bijvoorbeeld of proefjes doen bij scheikunde. Voel je vrij om ook vragen te stellen tijdens de open dag. Onze leraren en leerlingen beantwoorden ze graag voor je.

Heb je specifieke vragen over onze school? Dan kun je een e-mail sturen naar de heer De Waard, afdelingsleider vwo, via het e-mailadres r.dewaard@ksg-apeldoorn.nl.

Graag tot ziens op onze school!

  • tto-logo
  • logo Nuffic
  • vignet-gezonde-school
  • logo European Parlaiment
  • echa