Home > Nieuws > Regionale Ronde Junior Speaking Contest

Regionale Ronde Junior Speaking Contest

vrijdag 10 februari 2017

Woensdag 8 februari werd de regionale ronde van de Junior Speaking Contest gehouden op de KSG. Docenten en leerlingen van negen andere scholen uit de regio waren bij ons te gast. Negen leerlingen uit het tweede jaar en tien leerlingen uit het derde jaar van het tweetalig VWO deden mee aan de wedstrijd. Zij kregen ieder drie minuten de tijd om een speech te geven met als onderwerp: what broadens your horizon?

Het was een gezellige dag met inspirerende speeches. Wat de regionale ronde mede tot een groot succes maakte, was de tomeloze inzet van een groep enthousiaste E3, E4 en E6 leerlingen die geholpen hebben met het organiseren van deze dag, het decoreren van de aula, het verzorgen van entertainment en het vormen van een question panel tijdens de wedstrijd. Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen!

De deelnemers aan deze regionale ronde streden om een plek in de nationale finale. Uit iedere jaarlaag werd één winnaar gekozen. De juryleden hadden er een zware taak aan, want alle speeches waren zeer goed. Uiteindelijk viel de keuze op Mervin van Brakel en Maura Lub – beide KSG leerlingen! Voor ons dus een geweldige afsluiting van een prachtige dag. Wij wensen Mervin & Maura heel veel succes in de finale! Deze zal plaatsvinden op 11 april.

  • tto-logo
  • ep-nuffic-logo
  • vignet-gezonde-school
  • Sportactieve-school_bordje_2014-2016-klein