Mavo

De mavo van de KSG biedt jou een veilige en vertrouwde omgeving in een kleinschalig mavo-gebouw. Je wordt gezien en als het nodig is, word je ook geholpen. Op de KSG kijken we over grenzen heen! Je gaat op reis en doet mee aan internationale uitwisselingen. Zo leer je andere landen en culturen kennen. Ook in de lessen op school maak je via ‘global issues’ uitstapjes buiten Nederland.

Ben jij ondernemend? Zit ondernemen in jouw bloed? Bij het vak World of Business leer jij hoe je als jonge ondernemer stappen kunt maken om een echt eigen bedrijf te starten. Wij bereiden je voor op de maatschappij van de toekomst!
Succes verzekerd! De Engelse taal hoor je overal ter wereld terug. Misschien wil je later wel in het buitenland werken of studeren. Dan is het heel belangrijk, dat je goed Engels leert spreken! Op de KSG leer je beter Engels spreken door het volgen van Anglia. Ieder zijn eigen tempo en niveau, maar wel ieder jaar een stap vooruit.
Ontdek wat jij kan! Kies je voor mavo op de KSG, dan kies je voor een toekomst als wereldburger. Wij helpen jou ontdekken wat je wilt en kunt, je leert keuzes maken en we bereiden je goed voor op jouw toekomst!