Inschrijving DOE-middag Tweetalig Onderwijs d.d. 25 november

DOE-dag inschrijfformulier Tweetalig Onderwijs d.d. 25 november 2020

  • How to become a global citizen? De KSG is een Wereldcollege en daar past tweetalig onderwijs mooi bij! Wil jij graag goed Engels leren spreken en meer van de wereld zien? Dan is tweetalig onderwijs (TTO) iets voor jou. Je hoeft nog niet goed Engels te kunnen, maar je wilt het wel graag leren. Of je kunt al heel goed Engels en voelt je thuis op een school die over de grenzen kijkt! Tweetalig onderwijs biedt jou de mogelijkheid om op reis te gaan, aan internationale projecten te werken en Engels te spreken alsof het je eigen taal is! Voor meer informatie kijk op www.ikkiestto.nl. Kies voor World of TTO en ervaar hoe het is een vak in het Engels te krijgen. Daarnaast kan je ons Engelse dorp bezoeken en in gesprek gaan met de bewoners!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: in verband met het coronavirus, kun je alleen deelnemen aan onze DOE-dagen als je geen gezondheidsklachten hebt.
Indien je één van de volgende klachten hebt, kun je helaas niet deelnemen:

  • verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn);
  • hoesten;
  • benauwdheid;
  • verhoging of koorts;
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Heb je nu geen klachten, maar op de DOE-dag wel? Dan vragen we je dringend om je die dag af te melden. Dit kun je doen door te bellen naar: 055 – 521 26 55

Gezondheidscheck
Vóór aanvang van de DOE-dag stellen we je een aantal vragen over je gezondheid. Dit doen we om onze leerlingen en docenten extra te beschermen. Wanneer we grote twijfels hebben over je gezondheid, kan het helaas zo zijn dat we je naar huis moeten sturen. Dit is heel jammer, maar we stellen hiermee ieders gezondheid voorop!
Daarnaast vragen we je om altijd 1,5 meter afstand te bewaren tot onze leerlingen en docenten op school en onze regels rondom hygiëne op te volgen.

Word je gebracht en/of opgehaald door je ouders? Je ouders mogen jou ophalen of afzetten voor onze school. Je ouders mogen helaas niet mee naar binnen.