Inschrijving DOE-middag Geschiedenis Mysterie d.d. 25 november

DOE-dag inschrijfformulier Geschiedenis Mysterie d.d. 25 november 2020

  • Vanuit de geschiedenis gaan we een mysterie oplossen. Stel je bent een verzetsstrijder in de Tweede Wereldoorlog en je werkt al jaren vanuit Engeland met het verzet in Nederland. Maar wat blijkt? In de groep waarmee je werkt zit een persoon die waarschijnlijk samenwerkt met de Duitsers. Wie is dat? Is het de bezorger van de verzetskrant of is het toch iemand die zich altijd het meest laat horen als het gaat om acties tegen de nazi’s. Zoek het uit en ontrafel het mysterie!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: in verband met het coronavirus, kun je alleen deelnemen aan onze DOE-dagen als je geen gezondheidsklachten hebt.
Indien je één van de volgende klachten hebt, kun je helaas niet deelnemen:

  • verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn);
  • hoesten;
  • benauwdheid;
  • verhoging of koorts;
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Heb je nu geen klachten, maar op de DOE-dag wel? Dan vragen we je dringend om je die dag af te melden. Dit kun je doen door te bellen naar: 055 – 521 26 55

Gezondheidscheck
Vóór aanvang van de DOE-dag stellen we je een aantal vragen over je gezondheid. Dit doen we om onze leerlingen en docenten extra te beschermen. Wanneer we grote twijfels hebben over je gezondheid, kan het helaas zo zijn dat we je naar huis moeten sturen. Dit is heel jammer, maar we stellen hiermee ieders gezondheid voorop!
Daarnaast vragen we je om altijd 1,5 meter afstand te bewaren tot onze leerlingen en docenten op school en onze regels rondom hygiëne op te volgen.

Word je gebracht en/of opgehaald door je ouders? Je ouders mogen jou ophalen of afzetten voor onze school. Je ouders mogen helaas niet mee naar binnen.