DOE-middag 25 november

Doe-middag 25 november 2020

Hoe laat:   van 13.30 tot 15.30 uur
Waar:     KSG, Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 42 Apeldoorn
Voor wie:     alle kinderen in groep 8

Let op: de inschrijving start op woensdag 7 oktober 2020.

World of Arts

Wil jij beter leren innoveren en durf je dit artistiek en creatief vorm te geven? Het vak is een samenwerking tussen de vakken beeldende vormgeving en muziek. Als je van ontwerpen en kunst houdt en als je creatief bent , dan is het vak World of Arts echt iets voor jou!

Klik hier om je in te schrijven.

Geschiedenis mysterie

Vanuit de geschiedenis gaan we een mysterie oplossen.  Stel je bent een verzetsstrijder in de Tweede Wereldoorlog en je werkt al jaren vanuit Engeland met het verzet in Nederland. Maar wat blijkt? In de groep waarmee je werkt zit een persoon die waarschijnlijk samenwerkt met de Duitsers. Wie is dat? Is het de bezorger van de verzetskrant of is het toch iemand die zich altijd het meest laat horen als het gaat om acties tegen de nazi’s . Zoek het uit en ontrafel het mysterie !

Klik hier om je in te schrijven.

Tweetalig Onderwijs

How to become a global citizen? De KSG is een Wereldcollege en daar past tweetalig onderwijs mooi bij! Wil jij graag goed Engels leren spreken en meer van de wereld zien? Dan is tweetalig onderwijs iets voor jouJe hoeft nog niet goed Engels te kunnen maar je wil het wel graag leren. Of je kunt al heel goed Engels en voelt je thuis op een school die veel internationaal doet. Tweetalig onderwijs biedt jou de mogelijkheid om heel vaak op reis te gaan, internationale projecten te doen en Engels te spreken alsof het je eigen taal is! Voor meer informatie kijk op www.ikkiestto.nl. Kom naar de DOE-middag Tweetalig Onderwijs en ervaar hoe het is een vak in het Engels te krijgen. Daarnaast kan je ons Engels dorp bezoeken en in gesprek gaan met de bewoners!

Klik hier om je in te schrijven.

World of Science

Een activiteit gericht op met name leerlingen met havo en vwo advies.

Ontwikkelen en analyseren. Als je techniek leuk vindt is science echt een vak voor jou! Het vak is een samenwerking tussen natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde. Je leert onderzoeken, ontwikkelen en analyseren. In dit vak wordt vaak geprobeerd om jouw omgeving te koppelen aan één van deze vakken.

Klik hier om je in te schrijven.