DOE-middag 18 november

Doe-middag 18 november 2020

Hoe laat:   van 13.30 tot 15.30 uur
Waar:     KSG, Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 42 Apeldoorn
Voor wie:     alle kinderen in groep 8

Let op: de inschrijving start op woensdag 7 oktober 2020.

World of business

Heb jij de droom om rijk te worden? Zwemmend in het geld, Dagobert Duck stijl. Dan is World of business een goed startpunt. Tijdens dit vak ga je een echt eigen bedrijf beginnen en leer je alles wat daar bij komt kijken. Je gaat zelf ervaren wat het leven van een hard werkende ondernemer is.

Tijdens deze kennismaking met het vak World of business ga je ontdekken wat voor soort ondernemer je bent en hoe je de eerste stapjes van je droom, om een eigen bedrijf te hebben, moet vormgeven. Word jij de eigenaar van een nieuwe game die populairder dan Fortine gaat worden? Of ga jij een eigen kledingmerk beginnen dat meer winst maakt dan Reinders? Schrijf je dan in voor deze DOE-middag.

Klik hier om je in te schrijven.

Digikunde

Als je ICT leuk vindt is digikunde echt iets voor jou! Digikunde heeft doel om je op eigen kracht te leren functioneren in een samenleving waarin digitale technologie en media een belangrijke plaats hebben. Hoe organiseer je je eigen digitale identiteit? Hoe kun je digitale middelen gebruiken om je als Wereldburger betrokken te tonen? Hoe werkt kunstmatige intelligentie? Digitale technologie speelt een grote rol in het leven en werken van mensen maar is alles wat kan met deze digitale technologie ook wenselijk?

Klik hier om je in te schrijven.

World of Sports

Sporten is een vak! De KSG is een gezonde school. Sport jij graag? Dan ben je op de KSG zeker op je plaats! Sporten = Samenwerken!
Je hoeft echt geen topsporter te zijn om op onze school te kunnen sporten. Sport is belangrijk voor iedereen. Ten eerste omdat bewegen goed voor je gezondheid is maar ook omdat je met sporten veel leert over organiseren, elkaar helpen en samenwerken.

Ben je een echte sport-fan, dan kun je op alle afdelingen sport als examenvak kiezen! Tijdens de masterclass kun je hiermee kennismaken. Kom je onze gymzalen en sportmogelijkheden bekijken én uitproberen? Maak kennis met bijzondere sporten zoals cricket en free running.

Klik hier om je in te schrijven.